Eersteklas BBQ

Zomer of winter? Elke BBQ wordt een feest op je bord.

Je kent het wel, een gezellige avond onder vrienden en familie, met de heerlijke geur van gegrild vlees op de barbecue en een verfrissend drankje in de hand. Een BBQ! Je krijgt er spontaan het water van in de mond. Om je te verwennen met een overheerlijke barbecue slijpen wij graag onze messen en bereiden smaakvolle gerechten.

Om een geslaagde barbecue te organiseren, start alles met het kiezen van het juiste vlees. Maar naast het barbecuevlees, zijn ook de bijgerechten en eventuele pittige sausjes van belang. So let’s meat! Kom langs in onze slagerij en we helpen je graag bij het samenstellen van je barbecuemenu.

Sta je liever niet zelf achter de kolen? Geen probleem, onze barbecuechef komt alles met de grootste zorg bij jou thuis bereiden zodat je zorgeloos kan genieten van heerlijk barbecuevlees. Je hoeft je helemaal niets aan te trekken want onze chef brengt alle benodigdheden zelf mee. Zelf borden, bestek en tafelbediening kan voorzien worden.

Staat er een barbecue gepland in jouw agenda of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ons barbecuemenu online of kom langs in onze winkel.