Bereide gerechten

Heb je zelf geen tijd of zin om te koken? Laat je dan verrassen door ons rijkelijk aanbod versbereide maaltijden, waarmee je zorgeloos kan genieten van lekker eten. Naast de slagerij met kwaliteitsvlees, zijn we ook gespecialiseerd als traiteur.

In onze traiteurszaak vind je zowel koude als warme kant-en-klare maaltijden, die mooi gepresenteerd worden in eenvoudig op te warmen schotels. Naast onze klassiekers zoals een vol-au-vent of spaghettisaus, vind je er ook gezonde alternatieven, frisse slaatjes en diverse pastabereidingen.

Bij Traiteur Vandycke kan je niet alleen terecht voor volwaardig bereide maaltijden maar ook voor tal van andere lekkernijen. Van aperitief tot smaakvolle kaasplank en van soepen tot volledig koud buffet. Tot slot kan je ook elk gerecht afsluiten met een zalig zoet dessert of ambachtelijke confituur.

De bereidingen worden dagvers met de grootste zorgvuldigheid klaargemaakt op basis van kwaliteitsproducten. Ons team helpt je met de glimlach verder doorheen de gevarieerde keuze, dus kom gerust eens snuisteren in ons aanbod versbereide maaltijden, in de winkel of ook online.