Slagerij Vandycke - ons verhaal

25.09.2020

Welkom bij Slagerij Vandycke, een familiebedrijf met een vaste waarde in Knokke-Heist. Zowel in de slagerij als in de traiteurszaak kunnen klanten dagelijks terecht voor puur vlees, bereide gerechten en tal van andere specialiteiten. Slagerij Vandycke is tenslotte ontstaan uit een sterke passie voor kwalitatieve Belgische producten en staat zo elke dag met een glimlach klaar voor haar klanten.

Belgisch Witblauw

Slagerij Vandycke staat bekend om het Belgisch Witblauw van eigen kweek, ook gekend als Bleu Blanc Belge. Belgisch Witblauw is een rasecht vleesdier dat getypeerd wordt door de imposante spiermassa, de grootte van het rund en haar typische zachte smaak. Het ras vindt haar oorsprong terug in België maar wordt intussen wereldwijd gelinkt met kwalitatief en smaakvol vlees. Kortom: vlees van de bovenste plank.

Al 4 generaties passie

De oprichting van het familiebedrijf gaat al enkele decennia terug. Ondertussen worden de runderen al 4 generaties lang gekweekt op de familieboerderij in Knokke-Heist waar ze vrij kunnen grazen over de weilanden. De familie is geboren en getogen met een passie voor dieren. Peter, de broer van Hilde kweekt en onderhoudt de runderen op de boerderij met de grootste zorg. Zo kennen de dieren geen stress, krijgen ze de juiste voeding en verzorging, om zo hun kwaliteit te bewaren. Als klant ben je zeker dat je 100% kwaliteitsvlees krijgt, recht uit de weide.

Onze winkels

Slagerij Vandycke is met haar verschillende vestigingen tot op heden uitgegroeid tot een bekende traiteur in Knokke-Heist en omstreken, want zowel de weilanden als de verschillende winkels zijn er gevestigd. Voor bereide gerechten, charcuterie, een divers assortiment aperitieven of heerlijk stuk, vlees kan je terecht in de Slagerij op de Lippenslaan in Knokke-Heist.

Heb je daarentegen zelf geen tijd om te koken of laat je je liever verrassen? Dan kan je kiezen voor een van de traiteurgerechten van Vandycke in Knokke of Heist. Je vindt er een breed assortiment kant-en-klare maaltijden, soepen, pasta’s, hartige snacks of zoete zaligheden. Op die manier kan je zonder zorgen van je lunch of diner genieten.

Kortom bij zowel Slagerij als Traiteur Vandycke kan je alles vinden van A tot Z, of beter van aperitief tot zoete zaligheden. Zo heb je keuze uit een groot assortiment aan tapenades, dipstokjes, verschillende soorten olijven en nog zoveel meer. Ook diverse maaltijden en desserts vind je terug in ons assortiment.

Benieuwd om zelf van het vlees, de bereide maaltijden of andere lekkernijen te proeven? Kom gerust langs in onze winkel of shop online via onze webshop.