Opening Traiteur Oostende

26.10.2022

We verleggen de grenzen! Met trots mogen we verkondigen dat je De Traiteur nu ook kan bezoeken in Oostende. Het succes van De Traiteur op de Lippenslaan en Graaf d'Ursellaan in Knokke-Heist zorgde ervoor dat we besloten een derde filiaal te openen, ditmaal een gloednieuwe traiteurzaak in Oostende. Voor de inwoners van Oostende kunnen we nu dus ook een ruime keuze aan bereide maaltijden aanbieden. We hebben maaltijdsalades, soepen, vlees-, vis- en vegetarische gerechten, desserts, dranken, snoep & chocolade, etc. Ons doel is om de klanten verse gerechten van topkwaliteit met daarnaast tal van andere lekkere en verse producten aan te bieden.

Ruim assortiment producten

Heb je geen zin om te koken, maar verlang je naar een lekker avondmaal? Wij stellen de kwaliteitseisen van onze producten enorm hoog dus je kan bij De Traiteur in Oostende terecht voor een overvloed aan smaak in verse afhaalmaaltijden. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor prachtige cadeaumanden, verse kazen, lekkere gins & wijnen voor bij de aperitief en nog veel meer. Benieuwd? Wij houden je niet tegen om ons een bezoek te brengen! Alles wat je nodig hebt voor jouw lunch, diner of zelf ontbijt.

Bij ons in Oostende

De Traiteur Oostende onderscheidt zich van andere traiteurs omwille van het vers vlees in handige meeneemverpakkingen. Zo bespaar je een rit naar de slagerij voor een lekker stuk vers vlees. Bovendien wordt het vlees al vier generaties lang gekweekt in onze familieboerderij waar de runderen met liefde worden verzorgd. Meer ambachtelijk kan je het niet hebben.

In juli openden we de nieuwe winkel, wat een heus succes was. Ondertussen staat er al 4 maand een geweldig, enthousiast team voor je klaar wanneer je extra informatie verlangt van onze producten. Mis het niet en kom zeker langs.

De nieuwe zaak bevindt zich op het Marie-Joséplein 5, te Oostende.