Ontdek onze dagschotel automaat

10.02.2021

Heb je weinig tijd of zin om te koken, maar wil je toch een evenwichtige maaltijd? Of heb je gewoon eens zin in iets anders? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Dankzij onze dagschotel automaat te Westkapelle geniet je dagelijks van vers bereide maaltijden en soepen. Kom langs bij onze dagschotel automaat op een moment dat jou uitkomt, kies jouw favoriete gerecht en betaal eenvoudig met bancontact of cash. (Contactloze betalingen zijn ook mogelijk)

De voordelen van onze dagschotel automaat

Naast het feit dat je zelf niet meer hoeft te koken en kan kiezen uit een assortiment bereide gerechten, brengt onze dagschotel automaat nog tal van andere voordelen met zich mee.

Via onze automaat bieden we een ruim assortiment dagschotels en soep aan. Dit gaat van de klassieke balletjes in tomatensaus of vol-au-vent tot bijvoorbeeld een Italiaanse schotel met kip of scampi. Zo geniet je dagelijks van verse en kwalitatieve maaltijden bereid door onze chefs. Een maaltijd uit de automaat, smaakt dus net zo goed als uit onze winkels en geeft een echt restaurant gevoel in huis. Je ontdekt nieuwe gerechten die thuis in een mum van tijd klaar zijn. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de maaltijd opwarmen en genieten aan tafel.

Daarnaast bespaart de automaat je een heleboel tijd. Je bespaart tijd tijdens het koken, want je dient het enkel maar op te warmen, én je hoeft niet aan te schuiven in de winkel. Heel wat tijd dat je dus anders kan besteden. Kom je vaak laat van het werk of haal je de openingsuren van de winkel nooit? Geen probleem want je kan de maaltijden afhalen wanneer het jou past. Onze dagschotel automaat is 24/7 ter beschikking en wordt steeds tijdig aangevuld.

Tot slot hoef je er niet meer piekfijn uit te zien om buiten te komen en je hoeft met niemand te praten. Zit je thuis in een comfortabele outfit en heb je geen zin om je om te kleden? Geen probleem, aan de automaat mag ja ook in je corona-outfit gezien worden :-).

Kortom dankzij onze automaat geniet je dagelijks van een greep gerechten uit ons assortiment, eenvoudig af te halen wanneer het jou past! Kom gerust eens langs in Westkapelle, ter hoogte van de Kalvekeetdijk 203, 8300 Knokke-Heist.