De favoriete dagschotels van onze klanten

25.09.2020

Bij Slagerij Vandycke kan je steeds terecht voor (h)eerlijk kwaliteitsvlees van de bovenste plank, smaakvolle kazen en andere lekkernijen. Onze traiteurszaak staat daarnaast ook gekend om de diversiteit aan bereide maaltijden. Van een klassieke vol-au-vent tot een frisse healthy salade, onze chef bereidt dagelijks verse meeneemgerechten.

Smaken verschillen en zeker als het gaat over eten, toch zijn er een aantal gerechten die gepromoveerd zijn tot ‘favoriete gerechten van onze klanten’. Ontdek hier de vijf best scorende dagschotels bij onze klanten.

Tagliatelle met scampi in zachte curry

Een pastagerecht stelt nooit teleur en het verbaast daarom ook niet dat onze Tagliatelle met scampi de gouden medaille draagt. Een heerlijk al-dente tagliatelle met scampi’s, overgoten met een zachte currysaus is dé favoriet van onze klanten.

Heb je geen tijd om te koken of nodig je gasten uit en wil je zelf ook zorgeloos genieten van je avond? Kies voor dit meeneempastagerecht online of in onze traiteurzaak en je scoort gegarandeerd.

Gevulde Bressekip met gebakken aardappeltjes en groenten

Een Bressekip is is een kippenras uit het oosten van Frankrijk dat wordt gekenmerkt door haar mals en smaakvol vlees. De Bressekip wordt internationaal als een kwalitatief hoogstaand luxeproduct gezien.

Onze chef bereidt de gevulde Bressekip met gebakken aardappeltjes en groenten met veel passie om voor jou een smaakbom op je bord te toveren.

Mini gehaktballetjes in tomatensaus met puree

Balletjes in tomatensaus, een gerecht dat zowel jong als oud kan bekoren en waarbij je onmiddellijk wordt overgoten met een traditioneel gevoel. Ook onze mini gehaktballetjes in tomatensaus laten je spontaan dromen over een gezellige middag bij de grootouders waar je geniet van artisanaal gerolde gehaktballetjes, overgoten met tomatensaus en in combinatie met verse pureepatatjes.

Tongrolletjes met puree en groene asperges

Tong, een heerlijke vis die eenvoudig te herkennen is aan haar ovale vorm en ronde kop. De tong komt veel voor in Europese kustwateren en zelfs aan de noordelijkste randen van de Noordzee vind je Tong terug.

Tong is een ware delicatesse, een stevige vis met een zachte smaak. Ontdek onze smaakvolle tongrolletjes met groene asperges en puree, overgoten met een heerlijk vissausje. Je vindt ze online, in onze winkel en in de zee.

Rundstong in Madeirasaus met puree

Je houdt ervan of je houdt er niet van, maar de rundstong in Madeirasaus blijft een feestelijke klassieker. Een mals stukje vlees overgoten met de perfecte combinatie van demi-glace en madera.

Zin om feestelijk te genieten zonder uren achter je fornuis te staan? Bestel onze rundstong in Madeirasaus online of kom langs in onze winkel.

Wil je graag zelf de dagschotels proeven of ben je benieuwd naar meer bereide gerechten? Kom langs in onze traiteurzaak of bestel jouw favoriete gerechten online via onze webshop.