Valentijn afhaalmenu

22.01.2020

Zin om samen gastronomisch te genieten met Valentijn, zonder zelf in de potten te moeten roeren? Dat kan! Dankzij het afhaalmenu van Slagerij Vandycke geniet je op Valentijn van elkaar en lekker eten, zonder dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken. Ontdek hier ons Valentijnsmenu of bestel meteen online.

Een spetterende start van de avond

KNAL! Een gezellige Valentijn start met de knal van een fles Champagne. Samen met je partner, beste vriend of vriendin of met je knuffelcontact toasten en genieten van heerlijke bubbels. Binnen ons afhaalmenu heb je de keuze uit 3 verschillende soorten Champagne: de Champagne Drappier, Champagne R de Ruinart of Champagne Ruinart Rosé Brut. Santé!

Om nog net iets meer in de feestelijke sfeer te komen, vind je aan het begin van onze menu een heerlijk assortiment mini videetjes. 8 kleine bladerdeeghapjes met verschillende smaken die eenvoudig op te warmen zijn in de oven. Een videetje met kaas, met vis of met vlees, voor ieder is er wat wils. Kortom, ons amuse van 8 mini videetjes is de ideale opwarmer van de avond.

Amuse

Na een heerlijk aperitief in het salon, wordt het tijd om aan tafel te gaan, want het aperitiefmoment wordt gevolgd door een klassieke maar overheerlijke amuse. Een bisque van kreeft! De bisque is afkomstig uit de Franse keuken en wordt doorgaans gemaakt op basis van schaaldieren, room en cognac. Kortom, een smaakvolle starter om je vingers bij af te likken!

Voorgerecht

Bij het voorgerecht heb je steeds de keuze tussen twee verschillende gerechten. Een Tagliata, kort gebakken sneetjes rundvlees, met truffelmayonaise en rucola of Sint-Jacobsvruchten afgewerkt met boschampignons en een crème van butternut. Beide gerechten zitten boordevol kwalitatieve producten en heerlijke smaken. Maak je keuze en geniet elk van je favoriete smaken of deel de gerechten zodat je van beiden kan proeven.

Hoofdgerecht

Net zoals bij het voorgerecht, heb je ook bij het hoofdgerecht de keuze uit onze twee varianten van de chef. Geniet van een mals lamskroontje met mosterdsaus, aardappelgratin en warme seizoensgroenten. Een lekker winters gerecht voor de echte vleesliefhebbers. Of laat je verleiden door een volledige Canadese kreeft à l'armoricaine met risotto. Laat de kreeft kort garen in de oven en geniet van de heerlijke smaak.

Dessert

Wat is een Valentijn zonder dessert? Om de avond in schoonheid af te sluiten, ronden we het menu af met een fris en fruitig dessert. Een panna cotta met rode vruchten en crumble. Een zijdezacht Italiaans dessert op basis van room dat smelt in de mond.

Krijg jij het water in de mond wat ons Valentijnsmenu en wil je samen genieten van een gastronomische avond bij jullie thuis? Bestel dan meteen het Valentijn afhaalmenu en geef jullie voorkeuren door. Bestellen kan telefonisch, in de winkel of via de webshop tot dinsdag 9 februari. Het afhalen van jouw Valentijnsmenu is mogelijk op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2021.

Wij wensen jullie alvast een smakelijke Valentijn toe!