Pasen afhaalmenu

22.03.2021

Hoor je de klokken al luiden? Het is bijna Pasen! Pasen staat gekend als een feestdag waarbij je eet tot je buikpijn hebt. Meestal door te veel van die heerlijke chocolade. Maar dit jaar kan je je met Pasen culinair laten verwennen bij jou thuis, samen met je bubbel. Daarvoor hebben wij speciaal voor jullie een afhaal paasmenu samengesteld. Zo kunnen jullie lekker smullen zonder uren werk in de keuken.

Ontdek hier ons volledig paasmenu of bestel meteen online.

Een paasmenu met bubbel(s)

De kans is groot dat je dit jaar Pasen viert met je bubbel(s), letterlijk en figuurlijk. Van een groot paasfeest met de hele familie zal helaas nog geen sprake zijn, maar Pasen vieren met je bubbel, dat kan wel! Maar ook letterlijk komen er bubbels aan te pas, want wij zetten ons paasmenu alvast in met een heerlijke fles Champagne. Zo heb je de keuze uit een Champagne Drappier of een Champagne R de Ruinart om het paasfeest sprankelend in te zetten.

Ons paasmenu van A tot Z

In ons culinair paasmenu wordt de aftrap gegeven door een frisse amuse die perfect samengaat met het glaasje bubbels. Een tartaar van zalm, afgewerkt met een zachte wasabimayonaise. De amuse wordt gevolgd door een klassieke aspergeroomsoep als aperitief.

Als voorgerecht kan je kiezen voor onze befaamde Vitelleo tonnato: fijngesneden kalfsvlees, overgoten met een tonijnsausje en kappertjes. Daarnaast kan je ook kiezen voor de topper van het seizoen, de asperges à la Flamande. Heerlijke Belgische asperges rijkelijk overgoten met botersaus, het vormt de ideale combinatie tussen kwaliteit en eenvoud.

Na het voorgerecht, heb je opnieuw de keuze uit twee fantastische hoofdgerechten om jouw culinair avontuur verder te zetten. Zo kies je voor een heerlijk mals lamskroontje met aardappelgratin en seizoensgroenten, afgewerkt met een vers bereide mosterdsaus. Of kies je liever een tagliatelle met zalmfilet in een pestokorstje die wordt afgewerkt met een honingmosterdsaus.

Als afsluiter geniet je bij het dessert van een perfecte citroentartelettes met een krokante bodem en romige lemon curd als vulling. Een fris en fruitig dessert. Als kers op de taart sluiten we het paasmenu af met een zakje overheerlijke paaseitjes. Geef nu toe, wat is Pasen zonder paaseitjes?

Bestel jouw paasmenu

Krijg je al zin in al dat lekkers? Wacht dan niet te lang en bestel jouw afhaal paasmenu om thuis heerlijke te genieten. Bestellen kan telefonisch, in de winkel of online via de webshop tot dinsdag 30 maart 2021. Het paasmenu kan worden afgehaald in de winkel op zaterdag 3 en zondag 4 april 2021.