Nieuwe webshop

10.03.2021

Groot nieuws! Het assortiment van De Traiteur Knokke-Heist is nu ook online beschikbaar! Vanaf heden kan je terecht op de webshop van De Traiteur Knokke-Heist, waar je je kan laten onderdompelen in een paradijs van vers bereide maaltijden, talloze geschenkmanden en een uitgebreide keuze serviezen van Serax, ontworpen door onder andere Pascale Naessens, Sergio Herman en Piet Boon.

Heb je zin in lekkere, verse en gevarieerde voeding, maar heb je niet altijd zin om te koken? Dan kan je rekenen op De Traiteur. Je vindt er dagelijkse verse dagschotels en soepen. Gaande van een klassieke spaghetti bolognaise of een boerenworst met puree en rode kool tot een verfijnde tagliatelle met scampi of bressekip. Alle dagschotels worden steeds vol passie en vakkennis bereid door onze chefs. Het enige wat jij hoeft te doen, is opwarmen. Zo tover je in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel.

Met enige trots kunnen we zeggen dat we ook een creatief assortiment aan Serax serviezen aanbieden. Gaande van kleine kommetjes voor bij de aperitief tot borden, bestek en volledig bijpassende sets. Ontdek de volledige collectie Pure en Pure Blue van Pascale Naessens, de collectie Inku en Surface van Sergio Herman en de collectie van Piet Boon. Stuk voor stuk prachtige serviezen die passen binnen jouw interieur of dienen als ideaal geschenk.

Ben je tot slot nog op zoek naar een origineel cadeau voor eender welke gelegenheid? Snuister gerust eens door ons assortiment cadeaumanden vol lekkers. Zo kies je uit ontbijtmanden, Italiaanse manden, apéromanden of zelfs manden vol leuke accessoires voor in je interieur. Ook met een cadeaubon kan je nooit verkeerd doen.

Benieuwd naar ons online assortiment? Neem gerust een kijkje op onze nieuwe webshop.